sreda, 27. februar 2008

Velik korak za Marka, a majhen korak za Roka!

Bil je prelep, vetroven dan, ki je zgledal povsem običajn. A ni bil!ta dan se je odločalo o življenju in smrti. Dva bojevnika sta igrala igro imenovano KOŠARKA. Taprvi že na pogled daje vtis pravega košarkaša(172cm), medtem ko drugi z švicnikom na roki in zajebanimi fuzbalskimi čevlji zbuja strah in trepet.

Igralo se je po Cundrovških pravilih, torej vela use sam pikat pa grizt ne. Odbite žoge sta igralca lahko takoj pospravila v koš, kajti lej ga zlomka rakete sploh ni bilo. No Marko je kot vedno tekmo začeu bolje, ker ima na začetku še nekaj sape, potem pa je počasi z delnim izzidom 6-0 Rok prevzel pobudo. Prva tekma se je končala z tesnim izzidom za Roka 11-9. No kot je bilo za pričakovati pavza je dobro dela Marku, ki je sicer v izjemni kondicijski pripravljenosti..druga tekma je bila seveda v znamenju marka ki je biu na igrišču vladar, superioren in nasploh neustavljiv. O rezultatu druge, tretje in četrte tekme sploh ne bi govorili, da ne bi kdo mislil, da je Rok slab. Pač je imel slab dan, medtem ko je marko enostavno dober. Tukaj ni veliko za dodati, kdor zna zna in ga ne moti burja in čevlji in tudi dejstvo, da ne igra na domačem terenu. Kajti rok je drugače na svojem igrišču nepremagljiv. On je kot Chuck Norris. On se ne boji poraza, ampak se poraz boji njega. No Roku so večkrat popustili živci in žoga je letela od garažnih vrat pa vse do balkona in po travniku. Maščevau se mi je s tem, da mi je izdal, kaj se bo zgodilo v moji omiljeni nadaljevanki, za kar se mu bom zahvalil ko ga bom spet premagau.


Za konec te samohvale še ena poučna misel:"Ni važno, kako zelo se trudiš, ker boš v vsakem primeru izgubil!"

6 komentarji:

Luka pravi ...

Sam je hinavc d ti pove ka se bo zgodil u Tree Hillu. Ta izjava je tko ko uno mali korak za človeka a velik za človeštvo

markus pravi ...

sam je res ne..vidiš s to objavo sm se mu že maščevau hehe...ja sj tak je blo tud zamišleno, da nj bi izpadlo hehe

BuŠi xD pravi ...

Ej Rok....HAHAHAHAHAHAHAHAHA, Dukič pa car :) Pa pozabu si se napisat da sta pol prsla v zvezdo in si dobil od porazenca en Latte Maciato, ki je bil odličen..skor tko k tvoja zmaaga ;)

markus pravi ...

ja sm hotu napisat pa nism vedo kok se je tistmu čudu reklo hehe...drugič bo Rok pelo pa boš koktejl nek zajeban naredo ok?:D

Doriska pravi ...

"Pač je imel slab dan"

ka to si hotu povedat d drgač je bolši od tebe?:O....;)

markus pravi ...

ne doris, ampak da je drugače konkurenčen tokrat pa ni bil niti konkurenčen:)